L'empresa - CIDE

Qui som?

CIDE és una empresa especialitzada en informàtica i telecomunicacions situada en La selva del camp, província de Tarragona, Catalunya. Existeix des de l'any 1994.

Els nostres esforços se centren en oferir als nostres clients:

  • Assessorament tecnològic.
  • Servei tècnic i manteniment.
  • Solucions amb un alt valor afegit de Programari, Sistemes i Telecomunicacions.
  • Projectes adequats a les necessitats dels nostres clients.
  • Projectes tècnics d'instal·lacions d'Organismes Oficials.

Està inscrita en el registre amb els números:

  • Núm. 8817 d'homologació per part del Ministeri de Ciència i Tecnologia.
  • Núm. 1260 del Registre d'Instal·ladors de Telecomunicacions de Catalunya.
Política privacitat per a formulari de contacte web
Les dades personals facilitades voluntàriament per vostè, a través del present formulari web seran tractats, per CIDE XARXES I TELECOMUNICACIONS, S.L. com a responsable del tractament, amb la finalitat d'atendre la seva sol·licitud, consulta, queixa o suggeriment, sense que es produeixi comunicacions o cessions de dades i conservats durant els terminis necessaris per a atendre la seva sol·licitud. Pot vostè exercir els drets d'accés, rectificació o supressió de les seves dades, dirigint-se a Carrer Horta 13 43470 La Selva del Camp (Tarragona), per a més informació sobre aquest tema, pot consultar la nostra Política de Privacitat en www.cashdro.cide.cat/privacitat

El nostre objectiu és ser el teu soci tecnològic

CIDE, 2019

Certificacions

CIDE Sistemes és la divisió de CIDE especialitzada en l'assessorament, disseny, implementació i posada en marxa de solucions avançades d'infraestructura de sistemes. Un equip de professionals certificats i amb una llarga experiència, totalment qualificat per a construir i optimitzar plataformes de sistemes a la mesura de les necessitats dels nostres clients, proporcionant avantatges competitius i un ràpid retorn de la inversió. Amb la divisió de Sistemes, CIDE dissenya, instal·la i posa en funcionament plataformes de maquinari, virtualització, programari de comunicacions, sistemes operatius, seguretat i bases de dades, entre altres solucions d'infraestructura de negoci. Amb un equip altament qualificat i certificat, anys d'experiència i acords de col·laboració amb els principals fabricants del mercat, CIDE Sistemes Solucions ofereix els productes i els serveis necessaris per a construir, optimitzar i mantenir la plataforma tecnològica que suporta els sistemes d'informació de la seva companyia amb totes les garanties.

On estem?

Cide Xarxes i Telecomunicacions S.L.
C/HORTA, 13
43470 - LA SELVA DEL CAMP
TARRAGONA - SPAIN
TELF : 977 845 707

Forum Sarria, Can Rabia, 3-5, 4ª Planta
08017 - Barcelona
BARCELONA - SPAIN
TELF : 93 655 98 02

Email: cide@cashdro.cide.cat

Formulari de contacte